Det mest opplagte valget for Windows 10-brukere er å ta i bruk OneDrive, som følger med operativsystemet. Du finner den i startmenyen, eller ved å søke etter den. Da fortsetter vi med våre veiledning til Microsoftverden, med 5 nye tips til Windows 10. Denne gangen skal vi gå gjennom praktiske funksjoner som kan hjelpe deg til å bli kvitt treg oppstart, mer om sikkerhet og ikke minst hvordan du kan effektivisere arbeidet ytterligere.

Av og med Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Kristopher Schau – og Atle Antonsen. Nors…Etaten Tafatte Tor har beslutningsvegring og hissig eksem.

  • Når ordet systemoppdatering brukes, menes det som oftest en oppdatering til selve operativsystemet.
  • Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen.
  • Hvis du trenger programvare, maskinvare, drivere eller maskinvare for oppdateringen, kan du seher.

For det første bruker Windows alt for lang tid på å overhode finne ut at det er en oppdatering på lur. Så bruker den for lang tid på å laste den ned. Så bruker den for lang tid på å få den installert. Og dette er alt Microsoft sine egne programmer og rutiner.

Endelig Ser Windows 10 For Alvor Ut Til Å Legge Windows 7 Bak Seg

Jeg restarter maskinen, som jo alle vet er et gyllent triks i Windows-verden, og prøver på nytt. Den står der og gjør tilsynelatende ingenting.

Du finner en oversikt over systemkravene for Windows 10 på microsoft.com. Juli 2016 må du uansett betale for oppgradering. Du finner listen på microsoft.com og Wikipedia.org gdiplus.dll mangler i Windows 10. Du kan blokkere automatisk oppdatering av drivere. Slutt på sikkerhetsoppdateringer til Windows 8 og mange minibanker.

Slik Installerer Du Windows 10 På Nytt

Klikk oppdater nå for å oppdatere og kjøre oppdateringassistenten. Det å ha en sikkerhetskopi av hele systemet gjør at man raskt kan komme tilbake til der man var etter man installerer Windows 10 på nytt. Windows 10 har også en innebygget speilefunksjon for harddisker, men man kan få bedre resultater med Macrium Reflect Free. Velg å pakke ut alle og du kan nå bla i mapper for å lagre programfilene i en egen mappe – klikk til slutt på Pakk ut.

Written by ganedenadmin